Neuromagic – Victor Mids

Illusionist, arts en bedenker en host van televisieprogramma MINDF*CK. Het kijkcijferkanon van NPO3 heeft wekelijks bijna een miljoen kijkers en sterren als Matthijs van Nieuwkerk, Victor Reinier en Ilse DeLange.

Op 28 december 2016 komt Victor Mids naar Jaarbeurs Utrecht met een exclusieve Neuromagic presentatie. Je ervaart live de magie van deze bijzondere illisionist.

Victor combineert zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren jouw hersenen en zintuigen jou voor de gek kunnen houden. Laat je nu zelf verwonderen, verbazen en verrijken tijdens een bijzondere Neuromagic presentatie in Jaarbeurs Utrecht. Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk ben jij af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk jouw hersenen en zintuigen voor de gek te houden zijn. Tickets worden exclusief verkocht via TicketVeiling.nl.