Wegens succes verlengd!

De ziel van de Zuiderling komt tot leven

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren tot en met 17 juli 2022 vol trots de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in een speciaal gebouwd pop-up theater in MECC Maastricht. Een grootschalige musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt! De cast is fenomenaal en bestaat uit onder meer Angela Schijf, Nandi van Beurden, Joes Brauers en William Spaaij. Hillenaar Events verzorgt de volledige marketing en media-inkoop voor deze mega productie. 

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas

Dagboek van een Herdershond was van 1978 – 1980 als televisieserie te zien op de KRO met de Vlaamse acteur Jo de Meyere als de jonge kapelaan Erik Odekerke. Andere rollen werden gespeeld door onder anderen Ko van Dijk, Bruni Heinke en Rene Soutendijk. De serie werd een daverend succes en is uitgezonden in onder andere Duitsland, Finland en Zuid-Amerika.

De spektakelmusical Dagboek van een Herdershond is in regie van Servé Hermans, van 29 april tot en met 17 juli 2022 exclusief te zien in het MECC Maastricht.

In het MECC Maastricht

Vanaf 12 jaar en ouder

Duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten

Inclusief 20 minuten pauze

  • Locatie

MECC Maastricht

29 april t/m 17 juli 2022

  • Tickets & info:

Bestel via www.dagboekvaneenherdershond.nl
of bel 0900 1353 (60 cpm)

Andere producties:

Het Bowie Concert

Michael starring Ben

Abba Gold