Vanaf april in de Nederlandse theaters!

Grease the musical – Let’s go together!

GREASE THE MUSICAL

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het is een productie van Albert Verlinde, Senf Theaterpartners en Jaco Kaasschieter. Hillenaar Events tekent voor de marketing en media-inkoop. De voorstelling ging maandag 3 april in première, kreeg juichende reacties van pers en publiek en is tot en met oktober 2023 op tournee. Het is een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease – Let’s go together!

Te zien in heel Nederland t/m najaar 2023

Geschikt voor jong en oud

Alle iconische hits

2,5 uur durend muzikaal spektakel

  • Locatie

Grease the musical is een reizende productie en te zien in vrijwel alle grote Nederlandse theaters tot en met oktober 2023.

  • Tickets & info:

Kijk voor meer informatie en tickets op www.greasemusical.nl

Andere producties:

Dagboek van een Herdershond

Het Bowie Concert

Abba Gold