Notenkraker on Ice

Het sfeervolle verhaal van de Notenkraker is een ongeëvenaarde kerstklassieker. Het is een vrolijk en wonderlijk schouwspel voor alle generaties.

Met de Muizenkoning, Sneeuwkoningin en Suikertaart-fee. Het ballet uit 1892 is nu in een geheel nieuwe, spectaculaire bewerking voor het eerst op ijs te bewonderen! 

Notenkraker on Ice vertelt het bekende verhaal van Clara, die op Kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Wanneer zij slaapt en de klok 12 uur slaat komt de pop in haar droom tot leven. Hij verandert in een prins, samen beleven zij avonturen.

Grootse decors, kleurrijke projecties, weelderige kostuums en indrukwekkende speciale effecten zorgen gegarandeerd voor een adembenemende, 90 minuten durende, show. Maar liefst 30 kunstschaatskampioenen schaatsen en dansen op spectaculaire wijze op de wereldberoemde klanken van Tchaikovsky. Na een uiterst succesvolle internationale tour is deze hit show nu te zien tijdens de feestdagen in de Nederlandse theaters. De voorstelling zal te zien zijn in maar liefst zeven verschillende steden in Nederland. Kerstmis 2016 wordt er één om nooit te vergeten!