KamaSutrA beurs

Het is het grootste erotische lifestyle evenement van Nederland. Twee keer per jaar vindt in de Jaarbeurs de KamaSutrA beurs plaats.

De KamaSutrA beurs is uitgegroeid tot een begrip. In eerste instantie reisde het evenement heel Nederland door, anno 2016 vindt het twee keer per jaar plaats in de Jaarbeurs. Attracties, stands en shows uit heel Europa komen naar Utrecht en maken dit evenement uniek en ongeëvenaard in de wereld van erotiek.

Vaste onderdelen van het evenement zijn onder meer het Erotisch Doolhof, De Voyeur, het Swingerscafé en de Sex on the Beach club. Op het Hoofdpodium zorgen talloze acts voor spraakmakend spektakel. Tijdens vrijwel elke beurseditie wordt een ‘speciale act’ aangetrokken. Eerder reisden pornoster Ron Jeremy, Bobbi Eden en Busty Heart (de vrouw met de grootste borsten ter wereld) af naar de Jaarbeurs. Op dit moment ondergaat de KamaSutrA beurs een facelift. Het karakter van het evenement wordt aangepast aan de veranderende wensen van bezoekers. De eerste resultaten daarvan worden gepresenteerd tijdens de editie die van 30 september t/m 2 oktober plaatsvindt. Kom dus regelmatig terug voor het laatste nieuws. Ook de KamaSutrA website wordt binnenkort vernieuwd en opnieuw gelanceerd.