KamaSutrA beurs

De KamaSutrA beurs keert terug en is dit jaar spannender dan ooit! Op 29 t/m 31 maart staat de Jaarbeurs Utrecht geheel in het teken van spanning en erotiek.

De KamaSutrA-beurs is dit jaar geheel grensverleggend en biedt een nieuwe belevenis aan. Na de ‘final edition’ in 2017 keert het erotische evenement van 29 t/m 31 maart terug naar de Jaarbeurs in Utrecht, vanwege de vele verzoeken voor een comeback en grote vraag naar erotisch vermaak. Niet alleen komen de populaire attracties terug, ook is er een compleet nieuw aanbod voor de liefhebbers.

Om de komende editie onvergetelijk te maken, voegt de KamaSutrA-beurs een hele reeks nieuwe attracties toe. Zo introduceert de driedaagse erotiekbeurs dit jaar een Men’s Club, geïnspireerd door de Ladies Club en speciaal ingericht voor mannen. Ook vormt The White House een nieuw onderdeel van het evenement. Dit is een exclusief swingerscafé speciaal voor VIP’s. Bovendien kunnen bezoekers voor het eerst levensechte sexrobots bekijken bij de stand van Motsudolls.

Hoewel de KamaSutrA-beurs nieuwe elementen toevoegt, blijft de beursvloer gevuld met populaire klassiekers, waaronder het erotisch doolhof, SM-theater en Swingers Café. Ook de shows op het hoofdpodium keren terug, maar zijn dit jaar een stuk spannender. De KamaSutrA-beurs wil op deze manier voorgaande edities overtreffen en hoopt dat bezoekers van de ene in de andere verbazing zullen vallen.