Bankzitters On Fire!

Het is een vriendengroep met meer dan 1,1 miljoen volgers op Youtube. Fifalosophy, LuckygraafNL, FC Roelie, DNPNL, HartDynasty, HeezerulesNL en DutchfifaHD vormen samen ‘De Bankzitters’.

De jongens zijn mateloos populair op YouTube met het spelen van onder meer voetbal games. Daarvan is nu een live show gemaakt die op 2 januari te zien is in Jaarbeurs Utrecht. Met natuurlijk de kans voor fans om De Bankzitters te ontmoeten.

De gezamenlijke passie van de jongens is Fifa. Ze gaan zowel op het voetbalveld als online de strijd met elkaar aan en doen daarvan verslag op YouTube. Niet alleen als groep bereiken ze duizenden jongeren. Ook individueel hebben hun eigen kanalen enorm veel volgers. Bankzitters On Fire geeft fans de kans live hun challenges bij te wonen in de Jaarbeurs. Voor gameliefhebbers zijn de Bankzitter shows een absolute must. Er wordt een scherm van 60 meter breed en 6 meter hoog in de Jaarbeurs geplaatst. De jongens spelen daarop onder meer FIFA, er zijn extreme challenges, Q&A’s en fans zien hun helden live hun favoriete games spelen.