Zakelijke markt

Live entertainment spreekt tot de verbeelding. Of het nu om een concert, show of circus gaat, uw gasten zijn onderdeel van een beleving die ze niet snel vergeten. Hillenaar Events biedt dan ook rond al haar producties arrangementen aan voor de zakelijke markt. Op deze pagina leest u daar meer over. Ook voor consumentenacties, loyaliteitsprogramma’s en joint promotions zijn onze producties bij uitstek geschikt.

Groepen

Voor groepen hanteren we sterk gereduceerde tarieven. Onder meer personeelsverenigingen maken regelmatig van deze mogelijkheid gebruik. Vaak in combinatie met een arrangement. Desgewenst creëren we een speciale ruimte in de foyer die exclusief toegankelijk is voor uw gasten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook als het gaat om catering zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu een consumptiebon of een lopend buffet voor ogen heeft, wij maken uw ambities waar.

Exclusieve shows

Wilt u echt iets bijzonders organiseren voor uw personeel, relaties of klanten? Boek dan een volledige show die exclusief toegankelijk is voor uw gasten. Bij een uitkoop kan de volledige locatie worden aangekleed in uw look & feel. Denk bijvoorbeeld aan banners in de foyer. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt. Een exclusieve show kan worden aangevuld met catering.

Sponsoring

Zoekt u een evenement waarmee u maatschappelijke betrokkenheid tot uiting kunt brengen? Ook uw bedrijf kan profiteren van de hoge kwaliteit die onze shows kenmerkt en het sympathieke karakter van de voorstellingen. Het is mogelijk om één of meerdere van onze producties te sponsoren. Dit kan op talloze manieren: denk bijvoorbeeld aan het adopteren van een specifieke act, een advertentie in één van onze programmaboeken of exposure van uw merk op locatie.

Joint promotions

Ieder jaar gaat Hillenaar Events een aantal joint promotions aan met merken die passen bij de uitstraling en het karakter van onze shows. Denk bijvoorbeeld aan spaaracties, loyaliteitsprogramma’s en winacties. Per jaar gaan we op dit gebied slechts een zeer beperkt aantal partnerships aan. Zoekt u invulling voor een consumentenactie? U geeft een loyalty programma vorm en zoekt een leuk evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons en vraag naar de mogelijkheden. Onder meer Mona Toetjes, T-Mobile, AVROTROS en de ANWB gingen u voor.