Top 2000 Live Café

Hét muzikale evenement met live band, popkoor en originele Top 2000 DJ’s.

DEN HAAG – Queen, Eagles, Led Zeppelin, Billy Joel en Deep Purple. Dit zijn de fenomenale namen die de top 5 binnentraden in de Top 2000 van 2017. De popklassieker ‘Bohemian Rhapsody’ staat nu al veertien jaar op nummer één. Daarvoor stonden achtereenvolgens ‘Hotel California’ en ‘Imagine’ op de eerste plek. In december wordt bekend gemaakt wie er in 2018 de welverdiende top 5 mag betreden. Hillenaar Events organiseert van 27 december tot en met 30 december, een Top 2000 Live Café op het Malieveld in Den Haag, een bruisend evenement dat een live band, een popkoor en originele Top 2000 DJ’s bevat.  

Voor de echte muziekfans is de start van de Top 2000 altijd weer iets om naar uit te kijken. De Top 2000 wordt uitgezonden op een radioprogramma van de publieke omroep waarbij de 2.000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar. Het nieuwe ‘Top 2000 Live Café’ in Den Haag sluit naadloos bij dit muzikale spektakel aan. In een grote theatertent op het Malieveld wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment, die gedraaid wordt door DJ’s Mark Stakenburg en Kasper Kooij. Ze zijn bekend van de originele Top 2000. Daarnaast speelt de band ‘Piano House’ gedurende de avond een groot aantal nummers live. ,,Het wordt een geweldig muzikaal festijn. Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht”, vertelt Maroeska Bakker. ,,De band is gespecialiseerd in verzoeknummers en improvisatie. Zo spelen ze rock, pop en Nederlandse klassiekers. Samen met de muzikanten en originele Top 2000 DJ’s maken we er een onvergetelijk evenement van. Voor ieder wat wils!”

Levendig café

Het evenement vindt plaats op het Malieveld en ademt de sfeer uit van een groot café. ,,Met een groep vrienden luisteren naar de beste muziek, onder het genot van een biertje. Een perfecte combinatie, voor een perfecte avond. Op videoschermen die op verschillende plaatsen worden geplaatst, geven we veel achtergrondinformatie en er worden clips getoond. Onze DJ’s verzorgen aan het begin van de avond een quiz. Het ‘Top 2000 Live Café’ is echt een ‘must’ voor elke muziekliefhebber.” Ook aan passende decoratie is gedacht. ,,We stellen honderden originele covers van Lp’s tentoon dus er is veel om te zien en te bekijken. Daarnaast wordt een speciale vinyl store ingericht waar je eindeloos door platen kunt struinen.” Het ‘Top 2000 Live Cafe’ begint een jaarlijkse traditie te worden. Zo wordt er ook dit jaar groots uitgepakt. Dit evenement past perfect bij de decemberperiode.” Aldus Maroeska Bakker. Tussen 27 en 30 december 2018 start het evenement om 19.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Inloop is gedurende de volledige avond mogelijk.