The Boys Next Door

The Boys Next Door is een spannende show voor vrouwen die voor veel hilariteit zorgt. In 2017 was deze productie onder meer te zien op de Huishoudbeurs.

Prikkelend en spraakmakend. Hillenaar Events lanceerde in 2016 het concept ‘The Boys Next Door’ op de markt. Een zinderende show vol gespierde mannen, die tijdens een spectaculaire show uit de kleren gaan. Humor en sensualiteit worden daarbij gecombineerd. Dit concept leent zich bij uitstek voor beurzen, festivals en events. In 2017 was de show onder meer te zien op de Huishoudbeurs in Amsterdam.

Hillenaar is gespecialiseerd in bijzonder concepten. Jaarlijks worden vele internationale shows en festivals bezocht. Daaruit komt nu een volledig nieuw concept voort dat luistert naar de naam The Boys Next Door. In deze show spelen mannen de hoofdrol. De voorstelling is een volledig eigen productie en draait om gespierde mannen die verschillende strip acts presenteren. Beleving staat centraal. Dat geldt ook voor het decor waarin de show plaatsvindt. De setting bestaat uit een nostalgische spiegeltent die stamt uit de eerste helft van de vorige eeuw.

Intieme setting

Per voorstelling is plaats voor maximaal 150 bezoekers. Houtsnijwerk, gouden ornamenten en vanzelfsprekend spiegels zorgen voor een ongeëvenaarde, intieme sfeer. De voorstelling is een tikkeltje stout, komisch en spraakmakend. Gespierde mannen verwelkomen de dames waarna zich een enerverend spektakel ontvouwt vol met verbluffende acts, ondersteund door lichteffecten en opzwepende muziek. Dit concept prikkelt alle zintuigen en is van de eerste tot de laatste minuut een belevenis. Organiseert u een beurs, festival of event waarbij vrouwen een belangrijke doelgroep vormen? Dan mag The Boys Next Door niet ontbreken. We informeren u graag over de mogelijkheden.