De Reptielenshow met Ferry Torrez

Is hij de nieuwe Freek? In Nederland zijn weinig mensen te vinden met zoveel kennis en expertise op het gebied van reptielen als Ferry Torrez.

Hij begon zijn loopbaan in West Afrika, waar hij reeds op zijn 17 jarige leeftijd stage liep bij experts op het gebied van onder meer slangen, krokodillen en vogelspinnen. Die ervaring is nu vertaald naar een educatieve voorstelling waarbij al deze diersoorten voorbij komen. 

Bezoekers komen oog in oog te staan met grote slangen van circa 7 meter, vogelspinnen, leguanen en krokodillen. Met respect voor het dier worden de reptielen in een rustige en educatieve presentatie voorgesteld aan het publiek. De voorstelling is interactief, ook mensen uit het publiek worden uitgenodigd om op het podium te komen. Een immens videoscherm (60 meter breed, 6 meter hoog) voorziet bezoekers van veel achtergrondinformatie over eigenschappen van de diverse soorten en hun natuurlijke leefomgeving. Op woensdag 4 en donderdag 5 januari zijn Ferry en zijn dieren exclusief te zien in Jaarbeurs Utrecht.