KamaSutrA Erotic Festival

Het is het grootste erotische lifestyle festival van Nederland. Twee keer per jaar vindt in de Jaarbeurs het KamaSutrA Erotic Festival plaats. De lekkerste muziek, spraakmakende acts en prikkelende decoratie zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

De KamaSutrA beurs is uitgegroeid tot een begrip. In eerste instantie reisde het evenement heel Nederland door, anno 2016 vindt het twee keer per jaar plaats in de Jaarbeurs. De KamaSutrA beurs is inmiddels verder gegaan als Erotic Festival en neemt je mee op reis langs werelden vol erotiek, spanning en muziek. Van 27 t/m 29 januari vind de tweede editie van het festival plaats.

Als beurs heeft KamaSutrA de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd. Het evenement trekt steevast duizenden mensen naar Utrecht met een mix van stands, attracties en shows. Bezoekers worden voortdurend verrast met nieuwe elementen. De verandering die nu is doorgevoerd is een forse: we transformeerden van beurs naar festival. Voor de september editie onderging het evenement een volledige facelift. Beleving staat meer dan ooit centraal. DJ’s, gogo danseressen en tal van bijzondere eyecatchers geven KamaSutrA een nieuwe impuls. Succesvolle attracties uit het verleden zijn gebleven (denk aan het Swingers Café, het Erotische Doolhof en de Cinema), maar we voegen tevens vele nieuwe elementen toe. Variërend van een heus Pleasure Park tot een Waterpijp Lounge. Op een Foodtruck plein kunnen bezoekers genieten van de lekkerste gerechten en bekende DJ’s draaien verschillende muziekstijlen. Verspreid over de festival vloer komen bezoekers overal extravagante artiesten tegen. Kijk op de website van KamaSutrA Erotic Festival voor meer informatie.