Van april t/m augustus door heel Nederland!

Beleef de magie van Hans Klok & Friends

HANS KLOK & FRIENDS

Hans Klok is terug! In 2021 ging de illusionist voor de eerste keer op tournee met de splinternieuwe show ‘Hans Klok & Friends’. Het succes was immens en een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Vanaf april tot en met het einde van de zomer van 2022 gaat Hans weer op tournee door heel Nederland met een moderne theatertent. De show is nog groter, nog spectaculairder en nog spannender! Hillenaar Events verzorgt in opdracht van producent Festivity King de volledige marketing, media-inkoop en publiciteit van Hans Klok & Friends. 

Zinderende en verbazingwekkende illusies worden in deze show afgewisseld met gastartiesten die nooit eerder in ons land te zien waren. Geniet van acrobatiek, comedy en de ongeëvenaarde magie van Hans Klok! Het tentencomplex is reeds anderhalf uur voor aanvang geopend en in de foyer wachten foodtrucks op de komst van het publiek.

De show is helemaal nieuw en nog spectaculairder! Hans Klok schittert met splinternieuwe illusies in een voorstelling die zijn weerga niet kent. De magie van Hans wordt afgewisseld met comedy en huiveringwekkende acrobatiek die ongekend sensationeel is. Het publiek ziet onder meer stunts van acrobaten op een ‘rad des doods’ en op een flinterdunne staalkabel die zich op acht meter hoogte bevindt. Deze artiesten kennen geen angst en tarten de zwaartekracht. Onbetwiste hoofdrol is echter weggelegd voor de illusies van Hans. De illusionist trekt wederom alles uit de kast. Hans Klok & Friends is geschikt voor jong en oud en de voorstelling duurt negentig minuten (zonder pauze).

Op 6 locaties in heel Nederland

Geschikt voor het hele gezin

Spectaculaire acts

Kijk meer dan 90 minuten je ogen uit

  • Nieuwe tour 2022

Maastricht, Geusseltpark
30 april t/m 15 mei

Eindhoven, Jacob Oppenheimerpark
21 mei t/m 5 juni

Soest, Gildeterrein
11 juni t/m 26 juni

Amsterdam, N1 park
2 juli t/m 17 juli

Rotterdam, SS Rotterdam
22 juli t/m 7 augustus

Den Haag, Loosduinen
13 t/m 28 augustus

  • Tickets & info:

Andere producties:

Dagboek van een Herdershond

Het Bowie Concert

Abba Gold